Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.


Her finder du en række rigtig gode deck som er spiltestet masser af gange. Pro decks er som navnet angiver virkelig gode decks der virkelig fungerer godt. Man kan fint benytte pro decks i lokale turneringer og kampe mod vennerne og disse decks vil langt hen af vejen kunne spille op mod de fleste. Vil man have et top deck skal man dog vælge et turneringsdeck, som koster noget mere.

Pro Decks

Sorter faldende

   

8 vare(r)

 1. Commander - Azorius Control

  Meget ligetil voltron deck. Det primære fokus er på at kontroller modstandere, mens Geist tæver løs. Taktik: Start med at opbyg beskyttelse, spil passovt, brug conterspells til at forsvare. Midt/sent i spillet: equip og enchant creatures - de skal have rigeligt med evasion og beskyttelse og så skal der angribes.

  Fra: 1,95 kr

  Til: 4.173,35 kr

 2. Dødbringene Elver deck

  Et ramp/midtgame deck, som med sine mange elver kort skaber dødbringende kombinationer og masser af kort på bordet. Sjovt og super godt deck. Et deck til erfarne spillere!

  Fra: 0,50 kr

  Til: 3.135,60 kr

 3. Kithkin swarm deck

  Et af vores absolut favorit decks. Kithkin, en stærkt undervurderet kritter type, slå for alvor igennem i dette deck. Få så mange små kithkins ned på bordet som muligt og byg dem op med kort som Wizended Cenn eller Honor of the Pure. Super sjovt deck og forvent en masse brok fra dine modstander om at du endnu en gang var helt urolig heldig da du for femte gange i træk tæver dem med dette deck. Det er ikke tilladt i standard turneringer, men er tilladt i modern format.

  Fra: 5,90 kr

  Til: 1.321,45 kr

 4. Liliana's Discard deck

  Et super discard deck med nogle afgørende nøglekort som f.eks. Liliana's Caress og Blightning. Et aggresivt deck som får din modstander til at skrige i smerte. Høj udnyttelse af discard synergien i de forskellige kort. Bemærk at dette deck er ikke tilladt i Standard tuneringer og kræver en erfaren spiller.

  Fra: 3,50 kr

  Til: 1.886,80 kr

 5. Mikaeus Commander deck

  Super budget commander deck. Utroligt stærkt deck bygget op omkring Mikaeus, the Unhallowed som general. Det er rimeligt simplet at spille decket og det gælder om at få kombinationer på bordet som Mikaeus, the Unhallowed + Blasting Station + Tatterkite, som er en uendelig skade kombination. Der er masser af fede kombinationer i decket. Bemærk at dette er et Commander deck og ikke et standard turneringsdeck.

  Fra: 1,95 kr

  Til: 1.341,90 kr

 6. Mono-White Humans deck

  Et yderst stærkt human deck. Her bruges en masse klassikere tilført nogle af de nyeste kort som Thalias Lieutenant fra Shadows over Innistrad. Fedt deck der vil giver mange sejre.

  Fra: 6,95 kr

  Til: 1.311,25 kr

 7. Sliver madness deck

  Fedt sliver deck til Legacy. Som altid giver Slivers enorm synergi blandt andre slivers og dette deck udnytter det til det yderste. Et godt sliver deck som de fleste vil have det sjovt med. Ikke tilladt i standard turneringer.

  Fra: 1,50 kr

  Til: 2.136,45 kr

 8. The Reanimator

  The Reanimator er et interessant deck, som kræver omtanke og snilde. Det er mana tungt og skal derfor bruges i kampe hvor der er tid nok til at få mana på bordet . Strategien er at først fylde sin graveyard med tunge monstre og derefter hive dem igen med f.eks Necromantic Summoning. Necromantic Summoning virker især godt med kort som Greenwarden of Murasa eller Ulamog, the Ceaseless Hunger.

  Fra: 14,25 kr

  Til: 2.172,25 kr

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

8 vare(r)