Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.


De decks du finder her er gode solide decks som er nemme at spille. Man kan ikke vælge forkert. Hvis du lige er startet med Magic the Gathering anbefaler vi bestemt nedenstående decks. De er gode at komme i gang med og senere udbygge til endnu bedre decks.

Budget Decks

Sorter faldende

   

1 til 10 ud af 29

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Åbenlys tyveri

  Fokus på at fjerne modstanderens gode monstre fra bordet og samtidigt gøre ens egne kort bedre. Her er nogle sjove kombinationer så som Carrion Feeder + Act of Treason + angrib med stjålent monstre og derefter sacrifice. Ikke standard legal.

  Fra: 1,50 kr

  Til: 541,70 kr

 2. Aggressive defenders

  Et fedt defender deck som er meget svær at hamle op med. Super kombination mellem Feed the Pack og defenders naturlige høje toughness. Helt klar værd at prøve.

  Fra: 3,90 kr

  Til: 764,00 kr

 3. Braintrust deck

  Et Shadow over Innistrad deck som udnytter Brain in a jars super mana opbevarings evner til hurtigt at kun spille en masse instants og sorcery spells. Et fedt billigt deck.

  Fra: 9,50 kr

  Til: 266,25 kr

 4. Commander - Fungi woods

  Et commander deck med et fungi woodland tema som er rigtig sjovt at spille. Både for dig og din modstander. Ingen sindsyge kombination der får din modtander til at græde :) Når det er sagt er det bestemt ikke et dårligt deck og kan bruges i mange grupper.

  Fra: 1,95 kr

  Til: 805,15 kr

 5. Counter madness

  Counter synergi når det er bedst. Mange fede kombination hvor kort som Ooze Flux virkeligt kommer til sin ret. Rigtig godt deck.

  Fra: 4,00 kr

  Til: 1.514,80 kr

 6. De blå ninjaer

  Et super sjovt tema deck med masser af ninja kamp. God ballance mellem defence og offence. Tilladt i modern.

  Fra: 5,00 kr

  Til: 484,85 kr

 7. Den mørke frø's deck

  Et fedt deck med focus på den synergi der er ved at spille og ofre lande kort. The Gitrog Monster fungerer her super godt sammen med det lande tunge deck og med kort som Mina and Denn og Groundskeeper. Et sjovt og anderledes deck.

  Fra: 0,50 kr

  Til: 750,90 kr

 8. Drone invasion deck

  Solidt farveløst drone deck. Masser af monstre at hælde på bordet og en masse synergi mellem kortene. Kan varmt anbefales til begyndere.

  Fra: 1,50 kr

  Til: 179,60 kr

 9. From Dusk Till Dawn

  En masse små mere eller mindre harmløse vampyrer som BOM lige pludselig bliver forvandlet til first strike monstre med forøget kræfter af kort som Stormkirk Captain eller Condemned. Masser af vampyrer og muligheder for at rydde vejen for de blodtørstige bæster :)

  Fra: 4,00 kr

  Til: 454,00 kr

 10. Giftigt bid deck

  Fedt, giftigt og utroligt stærkt deck. Decket benytter Infect til at holde modstanderen konstant i bund og med de mange instants kan det være meget svært at lave en strategi i mod det. Endnu et sjovt deck der kan afgøre kampene lynhurtigt. Bemærk at decket ikke er tilladt i standard turneringer, men er tilladt i mordern format.

  Fra: 7,80 kr

  Til: 508,00 kr

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 10 ud af 29

 1. 1
 2. 2
 3. 3